A gyerekkorból alig kilépve nekivágni a világnak: merészség. Idegen országban felépíteni egy vállalatot: tehetség. Hazatérni a gyermekkor helyszínére és ott megvalósítani egy álmot: hazaszeretet, amihez ember kell.
A Paulus Molnár Borház története erről szól.

 

 

SOK SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM A MOLNÁR BORHÁZ VILÁGÁBAN ÉS KÖSZÖNÖM, HOGY ÉRDEKLŐDÉSÉVEL MEGTISZTELT MINKET, KÉREM ENGEDJE MEG, HOGY PÁR SZÓBAN BEMUTATKOZZAK.

Molnár Pál vagyok, gyerekkorom óta a bor és a szőlő körül forgott az életem.

Boldog ember vagyok,  mert azon kevesek közé sorolhatom magam, akiknek gyermekkori álma válhatott valóra. Ez az álom egy saját borászat volt. Mindig is becsültem ha a kitartás alázattal párosulva értéket teremtett. Álmaim szüleménye ez a borászat, melynek gyökerei a gyermekként megélt móri élményekben és családi szüretekben rejlenek.

Amennyiben személyes élményként szeretné átélni a boraink adta csodákat, jöjjön el hozzánk és gazdagodjon egy felejthetetlen „Paulus bortúrával”

A szőlők telepítése 2008-ban kezdődőtt a Móri Bor KFt.-vel, magát a

Paulus Borházat 2012-ben alapítottam. A Paulus Molnár Borház jelenleg 130 hektár termőterülettel rendelkezik. Legnagyobb területen Generosa-t, Ezerjót, Olaszrizlinget, Chardonnay-t és Királyleánykáz és Sauvignon Blanc-t telepítettünk.

AZ, HOGY VALAKI AZ 1970-ES ÉVEKBEN NEKIVÁGOTT A VILÁGNAK, TALÁN NEM VOLT OLYAN EGYEDI ESET. MOLNÁR PÁL 19 ÉVESEN VÁLASZTOTTA SVÁJCOT, AHOL GÉPÉSZETI VÁLLALATOT ÉPÍTETT FEL ÉS VEZETETT 38 ÉVEN KERESZTÜL. KÉT ÉVE AZONBAN ELADTA A CÉGÉT ÉS MEGVALÓSÍTOTTA AZ ÁLMÁT: VISSZATÉRT A MÓRI LANKÁKHOZ, A SZŐLŐKHÖZ ÉS A BORHOZ.

CÉGÜNK FELÉPÍTÉSE:
MOLNÁR PÁL – TULAJDONOS
DIÓS MÁTÉ – CÉGVEZETŐ
MOGYORÓSI LAJOS-FŐBORÁSZ
MUKLI DÁNIEL- SZŐLÉSZETI VEZETŐ